Thuis

Wuxi Guoheng Machinery Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

De MACHINESco. van WUXI GUOHENG, Ltd wordt opgericht in 2003 dat een geschiedenis van meer dan tien jaar in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van het materiaal van het de torenlassen van de offshore&onshorewind, CNC het scherpe materiaal en h-straal/de lijn van het de structuurlassen van het caissonbalkstaal heeft. GUOHENG heeft een staat-erkend centrum van de ondernemingstechnologie, en ook aangezien een team van ervaren professioneel en technisch personeel van hoog niveau, GUOHENG groot vermogen van productonderzoek en ontwikkeling en productie bezit.

 

GUOHENG dient hoofdzakelijk voor zware vervaardiging, zeewindtoren, kustwindtoren, zeeplatform, schipwerf, boiler, drukvat, brugstapel, petrochemische stof, de lijn van olieleidingen en staalstructuur, die niet alleen ontwerpt en Lassen en Knipselmateriaal vervaardigt, maar ook verstrekt een volledige oplossing voor uw Automatische Lassenoplossing en Productierobotisering zoals vrij technisch overleg, productie planning, lay-out en productenontwerp, installatie en het opdragen, verrichting en beheer, enz.

 

Met de ontwikkeling van industriële 4.0, zijn de automatisering, de informatisering en Intellectualization meer en meer belangrijk geworden en de industriële bevordering is noodzakelijk. GUOHENG staat actief voor de uitdagingen. Wij pasten de productiewaaiers aan, bevorderen alle producten in mechanisch en controle. Voorts bouwen wij het Knipsel van de opstellingsrobot en van het Robotlassen Team speciaal, en de samenwerking met robotfabrikanten. Nu, werken wij met Duitsland KUKA, Japan FANUC, Zweden ABB, en Japan YASKAWA.

 

 

Wij stemmen in warm met uw bescherming en zullen in binnen- en buitenland onze cliënten allebei met producten van superieure kwaliteit dienen en de uitstekende die dienst aan de tendens van verdere ontwikkeling wordt aangepast zoals altijd.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Machinesco. van Wuxiguoheng, Ltd begon in 2003, wat meer dan 10years-geschiedenis heeft. Wij benadrukken bij de machinequlity en dienst. Ondertussen, nemen wij ook elke klant als speciaal geval en verstrekken de beste oplossing door middel van op maat gemaakt. Met de jaren van ontwikkeling, hadden wij onze eigen cultuur gecultiveerd: strenge kwaliteitscontrole, de professionele en snelste dienst en klant eerst.

Wuxi Guoheng Machinery Co.,Ltd Wuxi Guoheng Machinery Co.,Ltd Wuxi Guoheng Machinery Co.,Ltd Wuxi Guoheng Machinery Co.,Ltd Wuxi Guoheng Machinery Co.,Ltd Wuxi Guoheng Machinery Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Guoheng

Jaarlijkse omzet : 3Million-5Million

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 30% - 40%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Lassen Rotator voor verkoop Van goede kwaliteit Lassen Rotator voor verkoop Van goede kwaliteit Lassen Rotator voor verkoop Van goede kwaliteit Lassen Rotator voor verkoop